Producten en diensten

Boom en Staal is gespecialiseerd in houten boomstambanken. Boom en Staal staat voor vakmanschap. Betaalbare boomstamproducten van hoge kwaliteit. Gegarandeerd Nederlands hout, onderhoudsvriendelijk en duurzaam design.

Daarnaast biedt Boom en Staal de volgende diensten aan: transport van boomstammen, lassen, het leveren van metaal op maat, het zetten en knippen van plaat, poedercoating, ponsen en boren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Missie
De missie van Boom en Staal is: ‘Boom en Staal geeft lokaal gekapte bomen een goede bestemming als circulair meubilair.’

Visie
De visie van Boom en Staal is: ‘Met eerlijke boomstamproducten versnelt Boom en Staal de transitie naar de duurzame en circulaire economie.’

Specialist in circulair meubilair
Vanuit bovenstaande visie startte Herman Vermeij in 2000 met zijn bedrijf. Het belang van duurzame ontwikkeling werd steeds duidelijker voor hem. Naast Boom en Staal richtte hij verschillende duurzame bedrijven op. Boom en Staal heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in duurzaam, circulair meubilair. Bestellen bij Boom en Staal is niet alleen genieten van bijzondere boomstamproducten maar het is ook groen doen! Lees hoe Boom en Staal bijdraagt aan de circulaire economie.


Herman Vermeij, oprichter en
eigenaar van Boom en Staal


Partners en klanten
Boom en Staal werkt samen met partners waaronder meubelmakers, tuinaannemers, architecten en kunstenaars. Een greep uit het klantenbestand: overheden, bedrijven, (onderwijs)instellingen, kinderboerderijen, festivalorganisatoren, hotels, restaurants, musea, banken en particulieren. Bekijk een aantal ervaringen.