Houtzagerij Leiden

Wilt u weten hoe onze houtzagerij in Leiden u kan helpen de mooiste meubels op een duurzame manier te produceren? Dan vindt u op onze website hierover veel informatie. Van de mogelijkheden van onze houtzagerij om verschillende meubelsoorten of zelfs speeltoestellen te realiseren tot aan de circulaire economie die wij stimuleren, u leest alles op onze site. Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Neem dan natuurlijk ook gerust contact op met onze specialisten om uw specifieke vragen te stellen of de wensen die u heeft te bespreken.

 

Een houtzagerij in Leiden met een missie

Boom en Staal uit Leiden is niet zomaar een houtzagerij waar wij van kwalitatief hoogwaardig hout mooie producten maken. Onze houtzagerij heeft een sterke visie en daarom ook een duidelijke missie. Wij vinden namelijk dat de hedendaagse consumptie maatschappij duurzamer moet worden, zonder daarbij af te doen aan de mooie producten die wij aan kunnen schaffen. Dit doen wij middels onze circulaire economie. Een circulaire economie zorgt ervoor dat producten of stoffen die elders uit het systeem zouden gaan, worden hergebruikt in nieuwe producten. Bij Boom en Staal uit Leiden wordt deze circulaire economie sterk teruggezien. Wij maken namelijk geen gebruik van hout dat wordt gekapt in wouden ver weg, maar maken juist gebruik van Nederlandse bomen die om welke reden dan ook gekapt moeten worden. Dit bespaart niet alleen de wouden, maar zorgt ook voor minder uitstoot en minder brandstofverbruik bij transport. Onze missie is dan ook om zo veel mogelijk producten opnieuw te gebruiken.

 

Van decoratie tot boomstambank

Natuurlijk kunt u bij onze houtzagerij in Leiden terecht voor een zeer grote diversiteit aan houten producten. Doordat hout een robuuste en elegante uitstraling heeft zijn deze meubels geschikt voor vele plekken en locaties. Zo kan een houten meubel een warme uitstraling geven aan een vergaderzaal of kunt u met houten bankjes een park zijn natuurlijke uitstraling laten behouden. Bij onze houtzagerij in Leiden kunnen wij zowel binnen- als buitenproducten ontwikkelen en luisteren wij altijd naar de wensen van de klant. Doordat wij met onze producten maatwerk leveren kunt u bijvoorbeeld de boomstambank of boomstamtafel in allerlei verschillende afmetingen, vormen en kleuren bij ons bestellen. Niet alleen voor meubels bent u bij Boom en Staal uit Leiden aan het goede adres. Ook speeltoestellen en decoratie maken wij regelmatig voor onze klanten. Natuurlijk geven wij u graag geheel vrijblijvend een offerte voor het product dat volledig aansluit op uw wensen.

 

Contact opnemen met onze houtzagerij

Wilt u in contact komen met de experts van onze houtzagerij om te informeren naar de mogelijkheden of bijvoorbeeld meer informatie te ontvangen over onze werkwijze en materialen? Dan staan wij hier natuurlijk altijd open voor. Ook geven wij u graag geheel vrijblijvend advies of stellen wij, op basis van uw wensen, voor u een persoonlijke offerte op. Samen streven wij ernaar om op een duurzame manier het eindproduct te creëren dat volledig aansluit op uw wensen. U kunt onze houtzagerij in Leiden voor meer informatie of een offerte bereiken via het contactformulier op de website, door te bellen naar 06 10719193 of door te mailen naar welkom@boomenstaal.nl.