Boomstambank kopen

De bank gemaakt van boomstammen is de laatste tijd weer helemaal terug in het straatbeeld, maar ook bij veel mensen in de tuin is deze robuuste, maar toch ook elegante stijl terug te vinden. Wilt u ook een boomstambank kopen? Dan bent u bij Boom en Staal zeker aan het juiste adres. Wij verzorgen al jarenlang diverse soorten, maten en kleuren houten meubels. Daarbij zorgen wij niet alleen voor de mooiste designs, die aansluiten bij de wensen van onze klanten, maar werken wij ook nog eens middels een duurzaam systeem, waarbij al ons hout uit onze eigen omgeving komt. Wilt u ook een boomstambank kopen? Dan is het ook van belang om hier rekening mee te houden bij het kiezen van uw leverancier.

 

Een boomstambank kopen in alle soorten en maten

Bij Boom en Staal kunt u geen boomstambank kopen die wij voor u hebben klaarstaan in bijvoorbeeld een fabriekshal. Wij leveren maatwerk voor elke klant, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen en er dus ook veel mogelijk is. Niet alleen kunt u bij ons dan ook een boomstambank kopen die volledig naar wens gemaakt is. Met onze werkwijze hebben wij dan ook in het verleden al vele klanten een positieve ervaring gegeven, die te lezen zijn op onze website. Niet alleen onze producten zijn uniek, ook onze werkwijze, middels een circulaire economie, is noemenswaardig.

 

De circulaire economie van Boom en Staal

Boom en Staal is ontstaan vanuit een sterke visie op het gebruik van hout en de duurzaamheid hiervan. Herman Vermeij richtte in 2000 dit bedrijf op en het belang van duurzaamheid werd voor hem een steeds belangrijker onderdeel. Waar veel leveranciers en bedrijven waar u een boomstambank kopen kunt gebruik maken van hout uit de (regen) wouden, wilde Herman Vermeij dit anders doen. Daarom bedacht hij een circulaire economie, waarbij reststoffen opnieuw worden ingezet in het systeem.

In het geval van Boom en Staal betekent deze circulaire economie dat wij gebruik maken van hout uit Nederland dat om welke reden dan ook gekapt is. Niet alleen betekent dit dat u bij ons een boomstambank kopen kan waarvoor geen tropisch hout gekapt is, maar ook betekent dit dat er voor onze producten veel minder brandstofverbruik nodig is. Kortom is dit een win-winsituatie waarbij u kunt genieten van een mooi product, zonder hierbij het milieu te belasten.

 

Meer over onze mogelijkheden weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, materialen en kosten? Neem gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij hebben om uw wensen te realiseren. Wilt een boomstambank kopen, maar wilt u eerst meer weten over de kosten? Dan geven wij u natuurlijk ook graag een vrijblijvende offerte die is aangepast naar uw specifieke wensen. Zo weet u of wij een geschikte leverancier zijn waarbij u een duurzame, robuuste en elegante boomstambank kopen kunt. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website, door te bellen naar 06 10719193 of door te mailen naar welkom@boomenstaal.nl.