Boomstamtafel kopen

Robuuste tafels, gemaakt van boomstammen, zijn de nieuwste trend op het gebied van wonen en inrichting. Wilt u een kwalitatief hoogwaardige boomstamtafel kopen die duurzaam is gemaakt? Dan bent u bij Boom en Staal aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse designs en formaten tafels, waardoor u altijd de boomstamtafel kopen kunt die past bij uw wensen en de omgeving waarin u de tafel wilt plaatsen. Daarnaast bieden wij bij Boom en Staal veel meer andere voordelen, waarover u natuurlijk meer leest op deze pagina en de rest van onze website.

 

De voordelen van Boom en Staal

Bij Boom en Staal vinden wij het van groot belang dat u, wanneer u een boomstamtafel kopen gaat, bewust bent van het bedrijf en de materialen die hier aangeboden worden. Zeker bij houten producten is de kwaliteit van het hout, maar ook de plek waar het hout vandaan komt van groot belang. Grote stukken regenwoud zijn immers bedreigd om goedkoop hout te kunnen gebruiken voor onder andere meubels. Wij vinden echter dat het lokaal gekapte hout, dat hier in Nederland wordt weggehaald, gebruikt moet worden in de prachtige producten die wij leveren. Zo hoeft er geen woud gekapt te worden en wordt er bespaart op het brandstofverbruik en daarmee de uitstoot. Een boomstamtafel kopen bij Boom en Staal is dus niet alleen genieten van een mooi product, maar juist ook meehelpen om het milieu in stand te houden met onze circulaire economie die uitgaat van de herbruikbaarheid van producten. Op deze manier gaan wij bij boom en staal voor duurzaam.

 

Uw boomstamtafel kopen bij Boom en Staal

Bij Boom en Staal kunt u uw boomstamtafel kopen, maar bieden wij ook veel andere producten aan zoals boomstambanken of speeltoestellen. Wij ontwerpen onze producten zowel voor binnen als buiten en zorgen ervoor dat het product past bij uw doeleinde. Wilt u bijvoorbeeld een boomstamtafel kopen voor in uw vergaderruimte? Dan wilt u wellicht een grote tafel die veel ruimte biedt voor een grote hoeveelheid personen. Wilt u de tafel echter in uw woning gebruiken als eettafel of salontafel? Dan mogen de afmetingen natuurlijk minder groot zijn. Alle tafels zijn uniek en hebben een bijzondere uitstraling met een combinatie tussen robuustheid en elegantie. De afmetingen, vormen, materialen en kleuren kunt u bij ons op maat bestellen, maar op de website vindt u ook al vele voorbeelden om een idee te krijgen van welke tafels u bij ons kunt vinden.

 

Vragen stellen voor u uw boomstamtafel kopen gaat?

Heeft u nog vragen die u graag beantwoord wilt hebben voordat u uw boomstamtafel kopen gaat? Dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Niet alleen onze producten krijgen onze volle aandacht en passie, maar juist ook de klant staat bij ons in het middelpunt met vakkundig advies en professionele service. Wilt u een offerte opvragen of meer informatie inwinnen over onze producten, materialen of werkwijze? Dan kunt u ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op de website, welkom@boomenstaal.nl of door te bellen naar 06 10719193. Samen zorgen wij voor een product dat past bij al uw wensen, wanneer u uw boomstamtafel kopen gaat bij Boom en Staal.