Boomstamplank kopen

Wilt u een boomstamplank kopen om uw interieur een robuuste maar ook elegante uitstraling te geven? Dan bent u bij Boom en Staal aan het juiste adres. Niet alleen zijn onze producten van hoge kwaliteit en kunnen wij maatwerk leveren aan onze klanten. Ook de wijze waarop houten planken, meubels en andere producten ontwikkeld worden vinden wij van groot belang. Wij maken hiervoor gebruik van een circulaire economie. Wilt u weten wat dit inhoudt en of u bij ons de boomstamplank kopen kunt waar u naar op zoek was? Lees dan verder op onze website voor het antwoord op al uw vragen.

 

Een boomstamplank kopen bij een duurzaam bedrijf

Houten producten zijn, onder andere door de hoge kwaliteit, altijd populair geweest. Veel bedrijven importeren hout, waarbij volledige (regen)wouden worden gekapt om ons te voorzien in onze producten. Echter worden ook in Nederland veel bomen gekapt, terwijl dit hout vaak verbrand wordt en dus niet hergebruikt wordt voor meubels of andere houten producten. Bij Boom en Staal vinden wij dit onlogisch en daarom maken wij gebruik van een circulaire economie, waarbij de gekapte bomen uit Nederland een nieuwe bestemming krijgen in onze producten. Niet alleen bespaart dit de wouden ergens anders op de wereld, maar ook op brandstofverbruik wordt sterk bespaart. Kortom is deze werkwijze duurzaam en groen en zou u, wanneer u een houten product zoals een boomstamplank kopen gaat, ook deze aspecten in overweging moeten nemen.

 

De producten van Boom en Staal

Bij ons kunt u een boomstamplank kopen voor vele doeleindes. Zo maken wij onder andere wandplanken en kunt u ook een boomstamplank kopen om bijvoorbeeld hapjes op te serveren of kaarsen op te laten branden. Wat uw wens ook is, bij Boom en Staal maken wij het voor u. Niet alleen kunt u bij ons een boomstamplank kopen in vele soorten, maten en kleuren, maar ook andere houten meubels en producten kunnen wij realiseren. Zo hebben wij al vele boomstambanken en boomstamtafels mogen maken voor onze tevreden klanten.

Doordat wij al jaren ervaring hebben in het combineren van onze kennis en kunde met de wensen van onze klanten, zijn wij er goed in geworden klanten zeer tevreden te maken met hun product. Ervaringen van onze klanten leest u dan ook op de website, zodat u een wellicht een beter beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u bijvoorbeeld een boomstamplank kopen wilt.

 

Stel uw vragen of vraag vrijblijvend een offerte op

Wilt u wellicht een boomstamplank kopen bij Boom en Staal, maar heeft u nog vragen over het product of de kosten hiervan? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over onze werkwijze, de materialen die wij gebruiken en de kosten die aan het ontwerpen en ontwikkelen van uw gewenste product zijn verbonden. U kunt ons dan ook eenvoudig bereiken door te bellen naar 06 10719193, te mailen naar welkom@boomenstaal.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Natuurlijk proberen wij u zo snel mogelijk te helpen met het antwoord op al uw vragen en een duurzaam product dat bij al uw wensen aansluit.